Alicante bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Monique

Monique

Alicante bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Monique

Monique

Saatlik ücret
€8,00/sa

Otomatik çeviriler tamamen doğru olmayabilir.

Hola mi nombre es Monique estoy buscando Nanny usualmente para fines de semana Sábado y Domingos hay veces que será por la mañana otros por la tarde o quizás día completo. Pero rara vez. Alguien responsable sin que falte y dedicada. Si tienes algún grado en educación mejor aún. Por qué estoy buscando para enseñanza a mi hijo Marco que cumple 4 Algunas cosas que espero: limpiar mesa, cocinar a los..

Hola mi nombre es Monique estoy buscando Nanny usualmente para fines de semana Sábado y Domingos hay veces que será por la mañana otros por la tarde o quizás día completo. Pero rara vez. Alguien responsable sin que falte y dedicada. Si tienes algún grado en educación mejor aún. Por qué estoy buscando para enseñanza a mi hijo Marco que cumple 4 Algunas cosas que espero: limpiar mesa, cocinar a los niños, llevarlos al baño, jugar cosas interactivas Nosotros somos una familia unida y se habla inglés y español. Si salimos en el fin de semana o hacemos algo estás incluida a ir a parques y demás con nosotros. Busco persona que pase un paño a la cocina y en la mesa ser responsable y educada. Mantener juguetes organizados y limpios. Si hay alguien interesado por favor escríbanme 😊vendría bien que tenga coche por si doy horas extras en la semana.


Çocuk sayısı
2
Çocukların yaşı
  • Çocuk
  • Okul öncesi

Kendi güvenliğiniz ve emniyetiniz için, yalnızca Babysits aracılığıyla iletişim kurun ve ödeme alın. Kimlik belgeleri ve banka bilgileri gibi kişisel bilgileri hiç tanışmadığınız biriyle asla paylaşmayın. Daha fazla bilgi edin

Bakıcıya ihtiyaç duyduğumuz zamanlar

Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
Sabah
Öğleden sonra
Akşam
Gece
Güncellenme tarihi: 6 Şubat 2023

Ailemizle ilgili bilgiler

İhtiyaç duyulan bakıcı türü
  • Dadı
  • Bebek bakıcısı
Tercih edilen bakıcılık yeri
Ailenin evinde
Konuştuğumuz diller
  • İngilizce
  • İspanyolca
Favorilere eklendi
50 kere

Bakıcının ilgilenmesini istediklerimiz

Evcil hayvanlar
Yemek pişirmek

0 Değerlendirme

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.

Bu üyeyle iletişime geçtiğinizde incelemeniz burada görünecek.


0 Referans

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.


Yükleniyor...

Monique aşağıdakileri sağladı

E-posta adresi

İşlemler

Üyelik tarihi
Kasım 2021
Son işlem
Mesajları cevaplama
11%
Ortalama yanıt süresi
3 hafta

Profili paylaş


Alicante ve çevresindeki diğer seçenekleri keşfedin


Ücretsiz kaydol
Alicante bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Monique
Saatlik ücret
€8,00/sa

Babysits'e Hoş Geldiniz

Giriş yapın veya kayıt olun