Paris bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Francesca

Francesca

Paris bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Francesca

Francesca

Saatlik ücret
€13,00/sa

Otomatik çeviriler tamamen doğru olmayabilir.

Matthieu et moi avons trois garçons: Émile qui a 8 ans et va à l’école élémentaire et Pietro et Raphaël, jumeaux, qui ont 6 ans et sont affectés par une mutation génétique rare qui comporte un important retard du développement. Les trois garçons sont joyeux et très attachants mais Pietro et Raphaël demandent une attention particulière et beaucoup de patience, ils ne parlent pas et ne comprennent aucun..

Matthieu et moi avons trois garçons: Émile qui a 8 ans et va à l’école élémentaire et Pietro et Raphaël, jumeaux, qui ont 6 ans et sont affectés par une mutation génétique rare qui comporte un important retard du développement. Les trois garçons sont joyeux et très attachants mais Pietro et Raphaël demandent une attention particulière et beaucoup de patience, ils ne parlent pas et ne comprennent aucun type de communication. Ils nécessitent par ailleurs d’une surveillance constante. Nous avons besoin d’aide les jeudis pour surveiller les jumeaux à la maison ou les sortir pour une balade au parc. Les vendredis il s’agit d’aller chercher Émile à 15h pour l’amener au conservatoire avant de récupérer les jumeaux à leur institut à 16h et les ramener à la maison. C’est un baby-sitting assez dynamique!


Çocuk sayısı
2
Çocukların yaşı
  • Okul öncesi

Kendi güvenliğiniz ve emniyetiniz için, yalnızca Babysits aracılığıyla iletişim kurun ve ödeme alın. Kimlik belgeleri ve banka bilgileri gibi kişisel bilgileri hiç tanışmadığınız biriyle asla paylaşmayın. Daha fazla bilgi edin

Bakıcıya ihtiyaç duyduğumuz zamanlar

Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
Sabah
Öğleden sonra
Akşam
Gece
Güncellenme tarihi: 20 Eylül 2023

Ailemizle ilgili bilgiler

İhtiyaç duyulan bakıcı türü
  • Bebek bakıcısı
Tercih edilen bakıcılık yeri
Bakıcının evinde
Konuştuğumuz diller
  • Fransızca
  • İtalyanca
Favorilere eklendi
93 kere


0 Değerlendirme

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.

Bu üyeyle iletişime geçtiğinizde incelemeniz burada görünecek.


0 Referans

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.


Yükleniyor...

Francesca aşağıdakileri sağladı

E-posta adresi

İşlemler

Üyelik tarihi
Mayıs 2023
Son işlem
Mesajları cevaplama
2%
Ortalama yanıt süresi
2 saat

Profili paylaş



Ücretsiz kaydol
Paris bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Francesca
Saatlik ücret
€13,00/sa

Babysits'e Hoş Geldiniz

Giriş yapın veya kayıt olun